Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Dit gaat de allermooiste dag van jullie leven worden! Maar voor het zover is, moet er nog een heleboel geregeld worden. Als verloofd stel heb je het er maar druk mee. De datum, een locatie, een jurk en pak. En oh ja, zijn de uitnodigingen al verstuurd? Vergeet ook de bloemen en ringen niet! 

Ja, je bent nu al een heel eind, maar vergeet je niet iets ontzettend belangrijks? Juist een bruidsfotograaf! Wie moet anders al die mooie beelden vastleggen, van de mooiste dag van jullie leven? Het album dat jaren later nog regelmatig tevoorschijn gehaald wordt en jullie kunnen wegzwijmelen bij die mooie dag met dierbaren en geliefden. 

Precies daar kom ik goed van pas. Ben je op zoek naar een enthousiaste bruidsfotograaf met oog voor details? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik zorg voor een tastbare herinnering aan deze mooie dag. 

Jullie droombruiloft, een dag om nooit te vergeten

"Laura is enorm gedreven en enthousiast tijdens haar werk, heel betrokken en persoonlijk!"

-Laura Steevenhaagen

Voordat jullie mij definitief boeken plannen we een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek kom ik graag meer te weten over jullie en de wensen voor de trouwdag. Ik vind het altijd belangrijk dat we kijken of er een (wederzijdse) klik is. Ik loop namelijk de gehele dag naast je, dus dat moet wel goed voelen! 

Tijdens de bruiloft leg ik vrijwel elk moment vast. Ik zorg dat ik altijd in de buurt ben om net dat ene speciale moment te vangen. Mocht de dag onverhoopt anders verlopen is het geen enkel probleem. Ik ben flexibel en ik zal mij aanpassen aan de situatie. 

Binnen 72 uur na jullie bruiloft ontvangen jullie via een online galerij een preview met enkele bewerkte foto’s. Ik lever alle foto’s binnen twaalf weken op een USB-stick en ik zal jullie ook nog voorzien van een kleine verassing. 

Belangrijk! Ik neem maar één bruiloft per weekend aan, willen jullie er zeker van zijn dat ik kan op jullie trouwdatum, plan dan een kennismakingsgesprek in. Het zou natuurlijk zonde zijn als ik net op jullie dag wiskunde sommen aan het uitleggen ben!

Hoe ga ik te werk?

Pakketten

1.

- 6 uur fotografie
- Kennismakingsgesprek
- Nabewerking
- 200 foto's
- Fotoalbum 20x20 cm


€1099,-

2.

- 8 uur fotografie
- Kennismakingsgesprek
- Nabewerking
- 250 foto's
- Fotoalbum 20x20 cm


€1499,-

3.

- 10 uur fotografie
- Kennismakingsgesprek
- Nabewerking
- 300 foto's
- Fotoalbum 25x25 cm


€1899,-

4.

- 12 uur fotografie
- Kennismakingsgesprek
- Nabewerking
- 350 foto's
- Fotoalbum 25x25 cm


€2299,-

 * Prijzen zijn exclusief reiskosten (€0,30/km).


Neem contact met mij op

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Ik zou het een eer vinden om onderdeel uit te mogen maken van jullie speciale dag!

Benieuwd naar wat ik voor jullie kan betekenen?