Wat tof dat je hier bent en mogelijk interesse hebt in het plannen van een shoot. Om mij iets beter te leren kennen deel ik wat ins en outs over wie ik ben.  

Je kunt mij het beste omschrijven als een enthousiast, creatief en geduldig persoon. Naast mijn grote passie fotografie, kun je mij enkele dagen voor de klas vinden als docent wiskunde. Wanneer ik niet voor de klas sta of achter de camera vind ik het heerlijk om met mijn hondje te wandelen. Zo wandel ik door parkjes, het bos of waai ik lekker uit op het strand. Nieuwe plekken ontdekken vind ik super tof!

Hi, mijn naam is Laura!

Boek een fotoshoot

Ik fotografeer al heel mijn leven. Ik hecht zelf heel veel waarde aan foto’s. Vandaar dat ik al mijn hele leven met een camera op pad ga. Zo maakte ik foto’s van het noorderlicht tijdens een adembenemende reis naar IJsland. Toen ik in 2021 gevraagd werd om mijn pasgeboren nichtje vast te leggen had ik de smaak helemaal te pakken. 

Mijn passie voor fotografie werd weer helemaal aangewakkerd en ik begon te dromen over het vastleggen van bruiloften. Het eerste bruidspaar dat ik mocht fotograferen gaf mij zoveel support, dat ik wist dat ik hier verder mee moest gaan. Van het één kwam het ander en nu leg ik zoveel mooie momenten vast.

Tijdens mijn werk: neem ik de tijd voor fotoshoots, zorg ik dat je je op je gemak voelt, ben ik geduldig. Mijn bedrijf is een persoonlijk, warm(bad), en creatief, gewoon helemaal Laura!

"Laura denkt goed mee, heeft leuke ideeën en heeft oog voor details!"

-Melany Paulus

Follow Along

Thank you for subscribing!