Dat is toch het mooiste wat er is? Geen statige foto’s, maar vooral plezier maken met elkaar. Daar ligt tijdens de fotoshoot de nadruk op. Kietelen, in de lucht gooien, achter elkaar aan rennen, paardje rijden, op de rug bij mama, zitten in de nek van papa.

De shoot kan helemaal ingericht worden zoals jullie dat willen. Ook huisdieren zijn van harte welkom. Ik probeer altijd zoveel mogelijk opdrachtjes uit, zodat je spontane en authentieke foto’s krijgt. Dit zorgt voor genoeg keuze. Mag ik jullie familie binnenkort verwelkomen? 

Familie

€199,-

Wat is inclusief?

Sessie van +/- 1 uur
10 Foto's in hoge resolutie
Zorgvuldige selectie en nabewerking
Online gallery 
Styling advies
5 personen, per persoon extra +€10,-Wie smelt daar niet van weg? Als ouder(s) is het een prachtige herinnering om foto’s van je newborn vast te leggen. Voor je het weet is je kindje niet meer zo klein en lijkt de kraamtijd mijlenver. Gelukkig heb je dan de foto’s nog!

 Een newborn fotoshoot is te boeken vanaf 1 week na de bevalling. Je kindje zal nooit meer kleiner zijn dan vandaag, dus laten we deze momenten voor eeuwig vastleggen. En het is ook heel fijn om af en toe even te pronken met de te schattige foto’s toch? 

€229,-

Wat is inclusief?

Sessie van +/- 1 uur
10 Foto's in hoge resolutie
Zorgvuldige selectie en nabewerking
Online gallery 
Styling adviesNewborn

Of je nu een kersvers stel bent of al jaren gelukkig met elkaar: een fotoshoot manier om jullie liefde voor elkaar vast te leggen. Als cadeau of om voor eeuwig te verzilveren in een mooie lijst. Tijdens de shoot is mijn doel om de liefde op de meest spontane manier vast te leggen. Super romantisch toch? 

Love

€199,-

Wat is inclusief?

Sessie van +/- 1 uur
10 Foto's in hoge resolutie
Zorgvuldige selectie en nabewerking
Online gallery 
Styling adviesTijdens de bruiloft leg ik vrijwel elk moment vast. Ik zorg dat ik altijd in de buurt ben om net dat ene speciale moment te vangen. Mocht de dag onverhoopt anders verlopen is het geen enkel probleem. Ik ben flexibel en ik zal mij aanpassen aan de situatie. Samen gaan we voor kwaliteit, zodat de mooiste dag van jullie leven op een prachtige manier is vastgelegd.

Zo kunnen jullie voor altijd weg zwijmelen bij deze dag! Op de trouw pagina kun je meer informatie vinden over een trouwshoot en wat er allemaal bij komt kijken. 

Trouwen

Laura neemt de tijd voor fotoshoots, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt, levert veel en hele mooie foto's aan en het contact met Laura is top!

Madelon Eilander

Thank you for subscribing!